Wednesday, 3 October 2012

october

 cepatnya masa berlalu. pejam celik dah bulan oktober. dan oktober bulan yang istimewa. meraikan birthday boy pada 011012. he turned 37. happy birthday dear. semoga kasih dan sayang kekal hingga ke syurga.

 dan mestilah dia pilih untuk makan di muara ikan bakar, tanjung harapan. setiap kali teringin makan seafood, mestilah muara ikan bakar tempat yang kami tuju. dan setiap kali datang (2 atau 3 bulan sekali) harga mesti makin naik. tapi boleh dipertimbangkan lagi sebab makanan pun sedap. lagipun sekali sekala untuk special occasion kan.



owh harga gula dah naik kan?? sehari selepas budget 2013. efisyen betul kalau bab naikkan harga. picture ni last diambil last saturday kat tesco. dan hari ni officially air manis kat kedai makan dah naikkan RM0.10 untuk harga minuman. terbaiklah!!! Lepas ni setiap kali makan kat kedai, orderlah air kosong yang tak dapat dipastikan air tu dimasak atau tak.


1 comment:

Eyriqazz said...

harga gula naik,harga minumanpun dah ada yang naik..

tahniah ...

https://www.facebook.com/Eyriqazz/posts/499972956681340