Thursday, 11 October 2012

minggu kedua oktober | cerita hadiah kecilan


coke plates dari MSN website. sebelum ambil teruja sebab ingatkan ada "heart-shape design" yang dah merata-rata kami cari. malangnya tak ada juga. memang coke tak buat design tu la. tapi dalam iklan beria letak. apalah. kan dah tak complete collection kami. so far, rasanya dah ada 3 set dah pinggan coke ni. cukup dah la tu.



t-shirt & OST 29 februari dari ENF. actually ni 2nd OST 29 Februari yang saya dapat. orang dah nak bagi, kite terima je lah ye. 



Bait t-shirt dari fb Zone4 Malaysia. like & share jer. bertuah, dapatlah t-shirt ni. tapi t-shirt ni best sikit compare dengan t-shirt 29 februari sebab kainnya lebih tebal. bolehlah buat pakai kat rumah sebab semuanya short sleeve.


2 comments:

baby lydia said...

cntik plate coca cola tue.. :)

Nisa Greennnpanda said...

plate coke tue limited kn? untung la awk dpt, hehe...