Thursday, 13 December 2012

the hobbit

TGV @ One Utama
12.12.12
Thanks Sinar.fm 



kalau korang minat LOTR trilogy, then movie ni mesti ada dalam "must-watch" list korang. so lucky, sebab dapat tiket pre-screening. tambahan pulak malam tadi adalah pembukaan TGV One Utama. semua hall memang tayang movie ni jer. dan saya sangat suka IMAX TGV ni. memang super clear. ni movie 3D ke 3 yang saya tonton. dan cinematic experience kat TGV ni memang THE BEST!!! Compared dgn GSC, saya rasa teknologi kat TGV lagi better. saya tak tahu sangat pasal teknikal ni, tapi you guys should try TGV latest tehcnology. memang worth it.

berbalik pada movie ni, jam pertama memang agak bosan. kisah penceritaan awal pengembaraan. bile start adegan lawan-lawan orcs , memang dah teruja. tak boleh nak cerita banyak sangat, nanti spoilt pulak. the hobbit open tonite. so, cepat terjah cinema. dan my suggestion, go to TGV One Utama. 


2 comments:

cikgu Naman said...

kat FB tengok ramai jugak yang bercerita..tunggu dvd je lah ;)

Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.htm

Nisa Greennnpanda said...

dh tgk.. tp bkn yg 3D..
crite the hobbit mmg best!! xsabo nk tggu sequel nye, hehe...