Wednesday, 26 December 2012

Power Bank untuk dimenangi @normj1001.blogspot.com

satu lagi kontest yang dianjurkan oleh peserta gadget impian denaihati. wow.. semuanya bersungguh-sungguh nak dapatkan gadget impian mereka. well, bagi saya. apa salah tolong vote kan. kalau bernasib baik, dapatlah hadiah free :)

kontest ni anjuran http://normj1001.blogspot.com. jangan lupa klik banner kat bawah untuk maklumat kontest. kontest ni tamat 31.12.12. jom join



***



saya dah pun G+ (lucky 110) dan like fanpage MJ

basically saya dah sertai 3 kontest, so ketiga-tiga vote saya dah muktamadlah dan saya akan cuba untuk vote setiap hari. Hopefully ketiga-tiga calon ni bertuah untuk dapatkan Gadget impian mereka.


3 comments:

Myra Jay said...

Thanks dear.. wahhh siap buat entry, terharu cheq ;D

♡ izzah ♡ said...

comelnya power bank tu!

jemputjoin GA kat sini
http://simanisizzah.blogspot.com/2012/12/ladies-ga-i-want-that-denim.html

thanx!

Nisa Greennnpanda said...

gud luck dear.. ^_^