Monday, 10 December 2012

monday


another day, another week.

pagi-pagi sampai ofis, kena buat audiometric test. annual requirement kat kilang ni. al-maklumlah terdedah kepada bunyi bising mesin-mesin yang dah di kira uzur. Nasib baik jugak ada test ni. at least kalau ade masalah pendengaran, boleh detect dari awal. so far, saya tak ade masalah pendengaran pun.


pukul 10.30, sales person ajak pergi visit customer. nun di Rawang. mulanya malas jugak nak ikut memandangkan kerja yang agak bertimbun. tapi pergilah. part of my job kan. sampai sana, PIC yang kami nak jumpa terpaksa handle urgent meeting lain. huh.. buat penat jer datang. tapi nak buat macam mana, customer... nak kena jaga hati sikit. nanti bila diorang dah stop buying product from us, kami jugak yang melepas kan.

then, rutin kerja kembali kepada asal sementara nak menunggu nak balik pukul 5.30 ni.

1 comment:

Siti Nurazwaniza said...

Hi pretty! azwa datang melawat blog comel ni ya :)

Feel free to visit mine :)