Wednesday, 8 August 2012

moe + curly + larry = 3 stooges



seriously a very hilarious movie. kadangkala rasa tahap "bangang" diorang ni menyakitkan hati jer. 

movie ni rated P13. duration dalam sejam setengah tapi sepanjang masa tu memang dok gelak tak ingat dunia la. movie ni tak sesuai sangat kalau budak kecik tengok. takut terikut dengan aksi-aksi "ganas". kan tak pasal-pasal ada yang ketuk kepala dengan tukul besi, cucuk mata dan macam-macam lagi la.

bagi saya part paling kelakar adalah masa kat hospital. kesian plaster man tu jadi benda untuk tahan pintu.

nak tahu lebih lagi, terjah la cinema. movie ni start 9 august. rugi kalau tak tengok.

thanks cinemaonline.




1 comment:

Fyfy Liew said...

Wah mcm best je crita ni! :)

Meh join GA free kad raya dari Fyfy

fyfyliew.blogspot.com/2012/08/kad-raya-giveaway-by-fyfy-liew.html