Tuesday, 3 July 2012

muara ikan bakar



apa yang best kat muara ni?? pada saya biasa jer. tapi kalau terlintas nak makan seafood, mesti kami terjah muara ikan bakar. walaupun order menu yang biasa, tapi puas hati jugak.

tapi suasana kat sini tak best sangat. ade ke patut pelayannya budak-budak. rasa macam budak sekolah menengah jer. dah lah main-main. imej yang tak elok. ada yang smoking. dah lah lepas tu serve makanan. tengok telatah diorang ni memang tak patut. susah sangat ke nak cari pekerja?? atau ambil kesempatan nak untung lebih. banyak gaji budak-budak ni sikit. tak patutlah kalau nak dibandingkan dengan keuntungan yang tokey kedai ni dapat. harga makan kat sini agak mahal. 

teringin jugak nak try seafood kat tempat lain. ramai bagi suggestion kat jeram. tapi makaih jauh sangat. rasa macam tak berbaloi lah pulak. ada cadangan lain??? boleh lah share ye

1 comment:

Mira Adzlia said...

dah agak lame xgi muara nih...tringin lak nk mkn ikn bkr tepi laut..hehe