Thursday, 27 October 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!


nak join klik banner ye
cepat!!! segmen ni tutup pada : 27/10/2011 pukul 4.00 petang

saya azelyusoff. dah berblog agak lama tapi secara bersembunyi. tapi blog ni saya create pada OGOS 2011. saya berkerja.

Blog ni saya create kerana banyak sebab. yang paling utama sebab nak join GA, contest. selain itu saya nak cari ramai kawan tanpa mengira had umur. saya berblog ni juga sebab nak mengisi masa lunch dengan perkara berfaedah sikit selain bergossip dengan ofismate.

semuanya bermula dengan blog miles of smiles. saya teruja melihat pencapaian mama zharfan dalam dunia comper beliau. dari blog beliau, saya meneroka ke blog-blog lain. dan saya gembira walaupun saya masih baru.

dan saya harap blog 24-7nay terus kekal kerana inilah sisi gembira saya..

♥♥♥

21 comments:

Tentang Kita said...

x tau la sempat ker x nak join segmen nie...huhuhu

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

singgah sini

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nadzirahzulkafli said...

dari segmen yang sama...

salam perkenalan =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..fllow awk….http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html kalau blum fllow sya, fllow taw..

Cik Lyeen said...

lyeen follow cini dr segmen lyssa...^^

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Ekmi Rabat said...

Salam perkenalan..nice blog. singgah and follow :)

Cik Tyrah said...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

c genk bah ne said...

Assalamualaikum…
Hello..
Genk datang sini,dari segmen yang sama ^^
Ada masa datanglah blog genk.Ada segmen tau ^^
Salam perkenalan

Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk
JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

YNA said...

salam kenal dear :)

happy blogging ya? :)

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot..singgah sini dari segmen yang sama..salam perkenala...nice blog ^^

bella here said...

singgah sini n bella dah follow , follow lah bella blik :)

Fyfy Liew c: said...

fy follow sini!http://fyfysproperty.blogspot.com/2011/10/jom-terjah.html nak tempah header free?

Marina said...

marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

ain dzaya said...

haallo..freshiee!
isi masa lunch?hewhewhew....

same la kite...
ain ta juin segmen...sbb ta sempat! ceeiit!! 3.59 pm...mmg kacaw batul...
btw keeping blogging dear!