Monday, 24 June 2013

I LOVE MONSTERS UNIVERSITY

Dah almost 12 tahun selepas monsters inc saya tunggu movie ni. Last week, dapat attend pre-screening kat MBO Citta Mall anjuran Sinar. SUPER EXCITED!!!!! Well, movie ni sama best macam monsters Inc. Movie ni kira sejarah macam mana Mike & Sulley jadi "scarer". Mencabar jugak perjalanan karier diorang ni. Movie ni sangat BEST. Saya bagi 5 Bintang (over sangat pulak). Sesiapa yang belum tengok lagi, cepat bawa anak-anak pergi cinema. memang berbaloi. Yang tua ni pon dok bantai gelak. 

Last weekend rasanya OREO ada buat tayangan percuma kat GSC 1Utama dan Penang. Cuma perlu register kat OREO website. tiket limited so based on first come first serve la. Saya teringin jugak nak pergi lagi dan dah register pon. cuma ada hal yang tak dapat nak dileakkan. lagipun cuaca sekarang ni tak elok untuk kita berada kat luar rumah. Jerebu teruk sangat. Better stay inhouse jer.

So, mak ayah tu kalau ada masa bawaklah anak tengok movie ni ye. Lama lagi screening period kat cinema ni. BEST tau movie ni :)


 alamak blur lah pulak gambar ni. Ni tiket pre-screening tu.


 Tumbler ni promosi kat TGV. Price RM14.90. Beli kombo ni dapat Tumbler dan Popcorn. Kat MBO tak de promotion macam ni. Di TGV sahaja tau. Cute kan :)



1 comment:

Mira Adzlia said...

ni yg mcm nk g tgk wyg kt tgv nih..hihi