Thursday, 31 January 2013

january giveaway




simple giveaway untuk menghargai pembaca blog ni. caranya mudah saja. tak perlu buat entry. komen (nyatakan azam tahun 2013 anda) di entry ini. jangan lupa follow blog ni ye.

hadiah untuk 2 peserta bertuah. RM10 cash atau top up
GA tamat pada 31 januari 2013


12 comments:

Cik Bunny said...

blog: http://giftcikbunny.blogspot.com

azam cik bunny:

1. hidup lebih baik dari sebelum ni.

2. berusaha memajukan perniagaan sendiri.

3. 5k followers, more silent readers & commentors for mt blog.

4. minta maaf dan maafkan semua orang atas kesilapan mahupun tak buat silap.

5. nak jadi lebih baik semampu baik.
berusaha lebih guna nama Fahima agar lebih dikenali dari nama Cik Bunny. don't ask me why =_=

6. kumpul dan jumpa rakan-rakan lama sekolah....rindu ~.~

nanakimie said...

nak ada segulung ijazah & semoga kehidupan lebih baik dari tahun2 sebelumnya....

nenot said...

nenot join :)

done follow u

kisahsinenot22.blogspot.com

fara lulu ^^ said...

join ;)
blog ; faralalalala.blogspot.com

azam tahun nie :

1) PMR 8A !!! Yess :)

2) Solat tak tinggal ;)

3) Kumpulkan Novel banyak2 ! Koleksi

4) Be a matured girl :P huhu

Tu je :) Thanx ~ Harap bertuah <3 <3 <3

wana wazm said...

http://justforcontest.blogspot.com

azam tahun baru :
1-belajar dgn bersungguh-sungguh.
2-belajar untuk berdikari.
3-pandai memasak.
4-kumpul duit banyak-banyak.
5-mencari kawan baru yang lebih memahami. =)

Nisa Greennnpanda said...

joined..

Link: http://24-7nay.blogspot.com/2013/01/january-giveaway.html

sori aa Azlini, br prasan yg sy blum follow blog awk before, followed u now.. ^_^

Azam 2013:
* grad from my degree
* have more success in my online business (more orders from customers, hehe...) >_<

angellovesoldier said...

Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/

Azam tahun baru saya :

Berjimat

Pointer tinggi

Gf yang baik

Berblogging secara tetap

kak nora said...

salam ukhuwah dari bunda

nanakimie said...

da boleh drive,da ada segulung ijazah dan menjadi lebih baik dari sebelumnya:)

http://nanakimie.blogspot.com/

AyueJean said...

http://ayuejean.blogspot.com/2013/01/azam-2013.html

Azam AJ mudah je... AJ nak naikkan berat badan... =D

sahizatul sahimi said...

1. Menyempatkan diri beribadah
2. Tinggalkan perbuatan dosa
3. Sentiasa ingat Allah
4. Berbakti dan mendoakan ibu bapa
5. Buat kebajikan banyak-banyak
6. Berikhtiar sehabisnya
7. Bertawakal
Semoga sempurna azam tahun ni. ameen :)
http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/

zila manaf said...

gudluck k!