Monday, 5 November 2012

blog giveaway | tinggal kenangan kah??

dah lama rasanya tak join giveaway (GA) kat blog. bukan tak berminat, cuma dah tak cukup masa rasanya. lebih tertumpu join contest kat fb / web / twitter jer. ramai kawan-kawan yang dulu memang hard core join GA kat blog pun rasanya dah makin slow down. yelah, dalam hidup kita ni ada fasa-fasa tertentukan. macam me, start dengan join GA kat blog, then beralih join kat FB. sekarang pula dah try join offline contest sikit-sikit. tengok geng COMPER menang hadiah yang super BEST, teringin lah jugak. sekadar mencuba. ada rezeki, alhamdulillah. tak ada pun, redha jer.

last week, me join GA kat blog gieyana ni. hadiah utama oil perfumed bodyshop. tapi rezeki me menang FM. syukur alhamdulillah. ramai peserta yang join. terima kasih tuan blog sudi anjurkan GA.





cerita tentang GA ni tiba-tiba me teringat. Ya Allah, me masih berhutang hadiah untuk 2 orang pemenang FM bandung dalam contest yang me anjurkan. rasa bersalah dan me minta maaf sangat-sangat. me akan cuba hantar FM tu dalam minggu ni jugak. 

rasanya salah satu faktor ramai yang slow down dalam join GA ni sebab ada yang tak terima hadiah. sepanjang me join GA, rasanya ada 3 hadiah yang me tak terima. me tak nak lah tergolong dalam jenis orang yang tak menepati janji tapi me betul-betul terlupa. hadiah cash/top up me dah langsaikan cuma yang FM ni me betul-betul terlupa. MAAF ye pada 2 pemenang tu. MAAF sangat :(



1 comment:

AkmaFaizal said...

ha ah..skang ga blog mmg slow dah..tambah2 yg kena follow mollow bannyaakkkk giler tu. adeh..memang CiKema tak tahan.dah xmcm dolu2...sunyi plak rase bila ramai yg tak join ga ni lagi..huhu