Thursday, 13 September 2012

remy ishak i suke you

tiket 29februari dan original soundtrack (ade 4 lagu je pon).
lepas ambik tiket kat redbox sunway pyramid, terus pergi tgv. movie start pukul 2. 


semestinya curi-curi ambil gambar. kat dalam hall pun cuma ade berbelas orang jer.

29februari.
dengar cerita kutipan tak memberangsangkan sangat. tak adelah berjuta-juta macam filem rempit MIG, filem gengster Skop Production dan cerita zombie mamat khalid.

movie ni oklah tapi kami tak tengok 3D pun. jalan cerita yang mudah difahami. dari segi penambahan  klip pengisytiharan kemerdekaan tu, memang nampak jelas tak cukup smooth lagi. KRU ambil risiko buat filem 3D ni tapi usaha yang cukup membanggakan.  tahniah KRU. dan remy semestinya membawa watak yang baik. ikutkan, dia layak menang aktor terbaik dalam mana-mana anugerah filem tahun ni. tapi kena tunggu dan lihatlah :)

pada yang tak tengok lagi, cepat-cepat terjah pawagam. biasanya tempoh tayangan movie melayu ni limited sangat. tambahana banyak movie omputih nak keluar ni. tak payah tunggu astrofirst.




2 comments:

Mira Adzlia said...

suke sume lgu ost cte nih..suara remy ishak nynyi lgu kelip2 pun not bad..... :)

Nisa Greennnpanda said...

tag awk..
http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/09/1st-giveaway-by-my-kitty-kawaii.html