Tuesday, 1 November 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking


Jom Join Segmen Cik LuluCaldina ni. Klik Banner ye.
Tarikh Tutup jumaat 2 petang 04/11/2011

Actually ni kali kedua saya join segmen cik Lulu. Best dapat kenal dengan blogger-blogger lain. Melalu segmen macam ni, blog kite akan lebih exposed. So, tak rugi join segmen ni!!!

16 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Salam,

akak singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ca'Oi_Bartowski said...

Jom singgah

http://takbest.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Myra Jay said...

Good luck :)

shiema sufian said...

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

miss Aresheqyien said...

Salam.singgah dr segmen yang sama..
kiter dh follow...jom singgah belog kiter

Hanih Borhan said...

hey! saya pun ada jugak join! :D

Ziana said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

saffiya_aleesya @ echa said...

salam..echa singgah dr segmen yang sama.echa dah follow..jemput la singgah n follow blog echa yer

ctie anis said...

bw dari segmen sis lulu..:))

♥ MiZ NaBieLa ♥ said...

singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

hira said...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ღ nurrul ღ said...

dtang sisni dari segmen yg sama :)
HAPPY BERBLOGGING !!

Ahmad Hisyam said...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Samir Nasri Antara 4 Pemain Islam Di Man City
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

sj said...

salam ... hai dr segmn cik lulu ... nk nek vespa... jom singgah blog sj ... =)

Asy Faro said...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

ceriteraliyana said...

yuhuuuu!!! datang dri segmen yang same..=))

*bru bersempatan nak terbang2 sini,,^^