Friday, 4 July 2014

ramadan, 6

cepat sangat masa berlalu. sedar tak sedar hari ni dah hari ke-6 kita berpuasa. rasa tahun ni sedikit berbeza. walaupun ofis hour sampai pukul 4.30ptg jer tapi macam tak sempat nak prepare makanan yang best untuk berbuka. dah macam tak ada idea nak masak apa. jenguk-jenguk kat blog pun rasa tak bersemangat jer nak masak. tak tahu apa sebabnya.

untuk sahur pun sama jugak. memang untuk saya me prefer makan roti jer. tak makan nasi pun. tapi tulah, tak  berselera. hopefully akan berubahlah selera untuk hari-hari akan datang. selera makan dan selera memasak jugak :)

1 comment:

Eyriqazz GTO said...

selamat berpuasa