Tuesday, 27 December 2011

ombak rindu*

berpeluang tengok ombak rindu free 2 kali. tapi punyalah lama nak tunggu movie ni marked*.

kali pertama tengok kat TGV Bukit Raja. Mak aih. Kerusi dah lah sempit. tak ade head rest pulak. rasa nak patah pinggan squeeze kat tempat yang sempit tu. tambah pulak ada yang bagus sangat bawak anak-anak kecik. dah meraung kat situ. bukan nak nak pentingkan diri sendiri tapi tengoklah kesesuaian sikit. baby kau baru 3 bulan kot. dah kau usung malam-malam tengok wayang. huh..

kali kedua tengok kat TGV Bukit Tinggi. Oklah seat selesa. sejuk. tapi... ada jugak yang bawak anak-anak kecil ni. tak tahulah apa yang ada dalam kepala mereka ni. tak sabar sangat ke nak tunggu astrofirst tayang kat tv. yang pasangan berkepit tu tak payah nak cerita lah kan. mesra kemain tambah pulak tengok movie romantik. alahai...

pasal movie ombak rindu ni tak payah nak review kot. dah berlambak orang review. kalau tak tak adelah kutipan berjuta-juta.

2 comments:

xmbmrx said...

My first giveaway, Join lah kalau sudi :D

http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

deqlis said...

http://ellismelia.blogspot.com/2011/12/30-pcs-ticket-maharaja-lawak-goes-to.html